buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Debuterer: Folkemusiker Ole Nilssen med slåtter på trekkspill.
 
Spiller opp til dans
Ole Nilssen spiller opp til dans og gir næring til fantasien. Nå har han laget sin første soloplate.

Publisert: 10.aug.2017 07:01
Oppdatert: 10.aug.2017 07:14

Folkemusikker Ole Nilssen fra Løten har laget sin første soloplate, og spiller gamle og nye slåtter på trekkspill og torader. Det er blitt en livlig plate, hvor Nilssen setter sitt tydelige avtrykk på sporene. De blir spilt med glød, og oppmerksomheten holdes fast ved de tallrike variasjonene. Noen ganger tilfører Nilssen små detaljer, andre ganger leker han med intensiteten og dynamikken. Slik blir tre kvarter med folkemusikk absolutt tilgjengelig for flere enn de i miljøet. Høydepunkter: nydelig nostalgi i «Skottenes hjemve», spennende egne variasjoner i den tradisjonelle «Gilleråsingen», den rørende «Lille Ole», med nesten kirkeorgeluttrykk (komponert av Tom Willy Rustad til foreldrenes bryllup!); alle slåtter som setter fantasien i sving.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat