buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Benedicte Brænden.
FOTO: Christine Skilhagen
 
Stilig med godt sting
Det kan høres både søtt og innsmigrende ut, men det er i så fall bare på overflaten.

Publisert: 20.apr.2017 06:42
Oppdatert: 20.apr.2017 11:36

Benedicte Brænden utviklet en særegen stil allerede med debuten «Doghouse Rose» for fem år siden. Den har hun tatt flere skritt videre i sitt nye album, med sin kombinasjon av country og rockabilly-trekk. Tittellåten «Blood on your hands» er en sugende mørk sak som tidlig anslår tonen. Ikke minst antyder og avdekker den noen mørkere stemninger som er kommet inn siden sist, og tittelen peker moe noen riktig dystre sider.

I så måte etableres spennende kontraster både til stemmen hennes og det lette melodiøse grunnpreget.

Fengende

Og det er disse motsetningene som gjør «Blood on your hands» til et album det er vanskelig ikke å stanse opp ved. For Benedicte Brænden viser seg igjen som en låtskriver og utøver med sans for det både fengende og drivende. Når hun i tillegg stiller med et solid lag musikere, er det bare å gratulere med et nytt helstøpt album.

En femmer fikk hun i HA forrige gang også; da var det en ny countryartist som gjorde seg gjeldende. Denne gangen framstår hun som en artist som befester posisjonen sin.

La gå at ikke alt er like originalt, og Benedicte kjenner godt til tradisjonen hun går inn i. Men hun har våget seg på mer siden sist – og gjennomfører det. Det er blitt et gjennomført stilig album, men likevel med en røff tone og flott sting i antydningene av mørket som lurer bakenom.

Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat