16. des
 
Storkoret leverte
Stemningen ble god da Damenes Aften lagde fest sammen med 150 sangglade gjester på scenen.

Publisert: 31.mai.2017 22.34
Oppdatert: 01.jun.2017 08.10

Damenes Aftens korprosjekt har allerede blitt en av Hamars store suksesshistorier, og selve ideen om å mønstre opp til konsert med et storkor bestående av sangglade amatører og halvproffer fortjener egentlig en liten applaus i seg selv. Erland Dalen og damene i Damenes Aften allerede demonstrert at dette er noe de får til, og de skuffet heller ikke med Stevie Wonders katalog. Prosjektkoret består stort sett av sangere helt uten sceneerfaring, men med støtte av Damenes Aften kom samtlige gjennom onsdagen premiere i god stil. Noen av amatørene viste seg til og med fram som solister. Akkurat det et er rimelig sprekt.

underholdende program

Kvelden startet imidlertid noe voldsomt med en versjon av «Sir Duke» der både korister og lydmenn virket noe ivrige, men de problemene så ut til å være løst allerede med andrelåten «Signed, Sealed And Delivered».

Publikum ble inkludert på en elegant måte med «don’t you worry bout a thing», og fra det punktet gikk det hele egentlig på skinner. På plass på scenen var også den lokale helten Knut Anders Østgård, og selv om Return-vokalisten viste seg som en solid tilvekst i konsertprogrammet. Stemmen sprakk stygt ved et par anledninger under «I Wish», men han gjorde opp for seg og mer til med en brutalt god versjon av «Yester-me, Yester-you, Yester-day.»

Høydepunktene var mange, men «As», «For Once In My Life» skilte seg allikevel positivt ut i programmet. Det samme gjorde avdelingen som kun inkluderte sangerne i Damenes Aften. Her må man også nevne sekvensen med barnekoret, som sammen med Østgård sang «Isn’t She Lovely».

Stor sangglede

Sammen med et bunnsolid husband gjorde storkoret slettes ikke skam på Wonders katalog, og arrangementene som ble presentert var både underholdende og vakre. Her kunne man høre at alle i koret fikk mulighet til å bidra med egne stemmer, og samtlige sangere lyste opp scenen av sin egen sangglede. Slik entusiasme sprer seg raskt, og med det fikk de som tok turen utrolig mye underholdning pakket i en og samme konsert. Med forestillinger hver kveld til og med 3. juni har både sangerne og publikum mange gode, musikalske øyeblikk i vente.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke