buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Tilbake: Marius Drogås Hagen og resten av Team Me er tilbake med bandets første frittstående singel siden utgivelsen av «Blind As Night» i 2014.
 
Team Me
June (singel)

0
Publisert: 08.okt.2015 04:00
Oppdatert: 08.okt.2015 14:01

Propeller Recordings

Team Me lyser opp høstmørket med bandets første frittstående singel siden utgivelsen av albumet «Blind As Night» i 2014. «June» går rett på sak på ekte Team Me-vis med energisk og engasjerende vers, før det hele løftes av et mektig og fengende refreng. Dette er en typisk Team Me-låt med en komposisjon basert på fengende melodier over en framoverlent og drivende rytmeseksjon. Teksten er enkel, men Marius Drogås Hagen har gjort noen interessante og velfungerende grep rundt selve rytmen og framføringen som virkelig framhever hans særegne, aktive stil. Ordløse synging i fengende melodier har blitt et av bandets virkelige varemerker, og refrengets enkle nananana-budskap fungerer først og fremst for å holde lytteren interessert og engasjert gjennom hele sporet. Sangens form er for så vidt ganske enkel og tradisjonell. Bandet byr allikevel på overraskende avslutning som framprovoserer følelsen av at man får lyst til å høre mer.

LES ALLE UKAS CD-ANMELDELSER FRA HA HER!

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat