10. des
 
«Romeo Må Dø» fra Unge Ferrari: Tematikk og helhet
Vurdert: Personlig kan jeg ikke fordra sjangeren og synes det var helt forferdelig å høre på, men smaken er som baken, så det får være mitt eget problem.

Publisert: 09.nov.2017 07.00
Oppdatert: 09.nov.2017 07.09

Artist: Unge Ferrari

Album: Romeo Må Dø

Romeo Må Dø av Stig J. Haugen er et velprodusert album. Det korte albumet med bare sju spor, har et ganske romantisk og melankolsk tema gjennom alle sangene, kanskje nettopp derfor tittelen «Romeo Må Dø». Unge Ferrari tar i bruk både gamle og moderne virkemidler i sine beats.

Han tenker ikke akkurat nytt, med knitring fra vinyl og de lyse vokallydene som høres ut som «Alvin & gjengen» og som de fleste listepop-folka benytter seg av. Musikken tar riktignok flere vendinger og er proppet full av elementer som skaper et stort, litt masete lydbilde. Unge Ferrari mestrer den moderne R&B-listepop-sjangeren og har klart å skape et helhetlig album.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke