10. des
Plateaktuell: Thomas Dybdahl ga nylig ut sitt sjuende soloalbum «The Great Plains»til strålende tilbakemeldinger.
 
Dybdahl tilbake med band
Thomas Dybdahl er klar for en ny konsertkveld sammen med Hamar-publikumet. Denne gangen med fullt band.

Publisert: 21.mar.2017 19.10
Oppdatert: 21.mar.2017 19.16

Det er kun halvannet år siden låtskriveren, gitaristen og sangeren Thomas Dybdahl gjestet Hamar Sagbladfabrikk, men artisten forteller at publikum kan forvente seg en ganske annerledes opplevelse når han gjester på Gregers fredag kveld.

Les HAs anmeldelse av det siste albumet til Thomas Dybdahl her

– Det var utrolig koselig i Hamar forrige gang, men denne gangen blir det en helt annerledes konsert med fullt band på scenen, sier han. Artisten forteller samtidig at bandet består av musikere som har vært med han på vegen i løpet av hele hans karriere.

– Dette er en gjeng som jeg har spilt med i 18 år. Vi drasser rundt på kasser som veier 200 kilo, men det er det verdt, sier han.

Norge rundt

Dybdahl og resten av bandet har vært på turné siden 1. mars, og i løpet av ukene som kommer skal bandet dekke store deler av Norge før de senere setter kurs mot resten av Europa.

Les også: Oslo Ess lagde liv på Gregers

– Etter norgesturneen skal vi innom de aller fleste av de Europeiske storbyene. Vi avslutter turen i juni, sier Dybdahl.

Gleder seg

Flere musikere betyr mer trykk, og Dybdahl forteller at samtlige i bandet allerede er gode og varme etter tre uker på veien.

– Når man har vært på tur i noen uker er man ordentlig godt innkjørt. Nå har vi alt under huden, og det gjør at man kan stille til konsert med overskudd, sier han.

Låtskriveren ga nylig ut albumet «The Great Plains» til terningkast fem fra HAs anmelder. Dybdahl klar på at publikum kan forvente seg en variert forestilling på Gregers, selv om det ferske albumet naturligvis spiller en slags hovedrolle i vårens turné.

– Det har blitt litt å ta av i løpet av årene, men jeg opplever at det faktisk blir lettere og lettere å sette opp en set-liste. vi kommer til å spille låter fra alle albumene, sier Dybdahl, som gleder seg til fredagens gjensyn med Hamar-publikumet.

– Jeg har bare lyst til at folk skal ha det festlig, men jeg er sikker på at kvelden blir enda kulere hvis folk har hørt litt på den nye platen.

– Da får både publikum og jeg et ekstra kick, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke