buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Tønes
Vindbrest

0
Publisert: 05.feb.2015 04:00
Oppdatert: 05.feb.2015 04:00

Kinkverk / Playground

Frank Tønnesen, 42-åringen som lyder artistnavnet Tønes, er ute med nytt materiale; «Vindbrest». Karen fra Sokndal platedebuterte allerede i 1996, men det var først med «Sån av salve» i 2012 at det store publikummet oppdaget ham. Han lager humoristiske og underfundige tekster med dypere mening, og det er bare å lene seg tilbake og nyte Tønes skarpe penn. Men, denne plata føles ikke like langt inn i sjela som nevnte «Sån av salve». Forrige plate var røff og skranglete som man umiddelbart falt for. «Vindbrest» er for all del ei bra plate fra en dyktig håndverker, men den er dessverre litt for glatt i soundet. Undertegnede er av dem som først oppdaget Tønes i 2012, og har siden lytta gjennom det meste av hans karriere. Tønes har holdt på det samme dempa visepop-uttrykket karrieren gjennom, og kan dette til det fulle. Det beviser han i låter som «Dråba i sjøen», «Klare farga» og «Villspor». De drar «Vindbrest» opp, men som helhet er dette altså litt ned siden sist. Men uansett ovennevnte ord, Tønes' «Vindbrest» kommer til å få mye spilletid hos undertegnede.

Omtalt av Svein Erik Løberg

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat