8. des
Susanne Sundfør.
 
Treffer hardt

Publisert: 21.sep.2017 07.46
Oppdatert: 21.sep.2017 08.07

Artist: Susanne Sundfør

Album: Music For People In Trouble

Vurdert: Pang! Denne her treffer! Platen er naken, avkledd, med akkurat passe komp. Den inneholder popaktige arrangementer, litt folk og country, en dash med jazz, og den særegne stemmen som klinger rett fra sjelen. Dønn ærlig, med en poesi som en kan bryne seg på. Original, med frie komposisjoner som skaper en nesten skremmende og noe mørk stemning, mellom skjønnhet og dystopi. Samtidig er det et snev av håp, kanskje i form av kjærlighet, som Sundfør setter noen spørsmål ved. Hele platen er som et avtrykk av vår tid, med alle utfordringene. Men først og fremst er den meget vakker, og Sundfør underbygger budskapet sitt med gode melodier. Jeg kan gjerne være en av de «in trouble» for så å trøste meg med dette fantastiske albumet!

Omtalt av: Paula Bjertnes

Terningkast: 6

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke