buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Billettene til Tømmerstock går unna
Men ungdommen later ikke til å la seg friste til å gå på festival.

Publisert: 08.aug.2016 20:06
Oppdatert: 09.aug.2016 06:50

Etter fjoråret bestemte ledelsen i Tømmerstock at de i år skulle dedikere en hel aften til de unge, med fri aldersgrense og passende artister, i jakten på nye målgrupper. 

Unge Ferrari, Julie Bergan, Sondre Justad og Kristoffer Ulven Band skal lokke tenåringene på konsert torsdag, men så langt har billettsalget gått tregt, selv med en liten oppsving de siste dagene.

- Jeg håpte de artistene skulle stimulere de fra 18 - 25 år. Vi har såvidt tippa 250 billetter til torsdag per i dag, forteller festivalsjef Rune Myhren.

Vanskelig målgruppe

Og det er ikke slik at festivalen ikke har prøvd.

- Vi har brukt mye midler på å promotere mot målgruppen der de er i sosiale medier. Det er ikke det at vi ikke når ut til de, forklarer Myhren.

Han mener det er vanskelig å forklare hvorfor de yngste ikke ser ut til å ha lyst til å gå på konsert.

- Det er en helt spesiell målgruppe. Det er mye ferskvare, og det går i nuet. Men det er rart at den allmene festivalgjengeren ikke vil komme for å se tre av de hippeste P3-artistene for øyeblikket, sier Myhren.

Men han tror mye kan skje frem mot torsdag.

- Vi har 1000 billetter, og med det gode været som er spådd, kan det fort stå fem hundre ungdommer å banke på døra her torsdag. Men hvis det viser seg at dette vil ikke Innlandet ha, så blir det trolig ikke mer, sier Myhren.

ny scene i nygata

Billettsalget til fredag og lørdag går derimot så det suser, og ligger omtrent på samme nivå som i fjor, hvor om lag 9000 mennesker var innom i løpet av helga.

- Når det gjelder helga, så er det trøkk. Jeg er ikke redd for fredag og lørdag. DumDum Boys er sikre, og Vamp treffer bredden i folket. Men om det blir som i fjor, med maks uttelling, er jeg ikke sikker på, forteller Myhren.

Festivalen har ellers gjort en vri på scenene til den tredje utgaven av festivalen. I stedet for en mindre scene på torget som i fjor, vil denne i år befinne seg i bakgården bak Tømmerstock Kulturkafè i Nygata.

- Vi ønsker å spre festivalen litt. Få med nedre bydel og få litt aktivitet rundt eget hus. Men jeg er spent på om folk orker å gå de tohundre meterne fra hovedscenen, sier Myhren, som også kan fortelle at forberedelsene til folkefesten går etter planen.

- Vi ligger bedre ann enn de første årene. Vi har organisert oss bedre, og fått inn flere frivillige, sier festivalsjefen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat