10. des
 
Tung rock på norsk

Publisert: 12.apr.2018 10.48
Oppdatert: 12.apr.2018 14.19

Band: Lillebror

Album: Limbo

Vurdert: Hamar-baserte Lillebror består av Mats Halvorsen, Kristian Grude og Terje Stian Flagstad. Gjengen spiller en stilig og tung rock, med tekster på norsk. Nå flagger de med sitt andre album, og det er et fengende verk som garantert får deg til å ville kaste på håret. Trioen opererer med både en klassisk besetning, med en gitar, bass, trommer og vokal. Fra første stund trakk jeg tråder til grunge og hardrock. Lillebror har en tendens til å peise på, med tunge riff, en løpende bass og hamrende trommer. Mye høres ganske likt ut, og likt mye man har hørt før, men det trenger ikke å være negativt. Lillebror beviser at de kan rocke, og tekstene har en melankolsk og rød trå. Riktig nok synes jeg at lyrikken er ganske kjedelig og simpel. Blant de 9 låtene, likte jeg best «Når du forsvinner», på grunn av den tøffe dramaturgien.

Omtalt av: David W. Øynes

Terningkast: 4

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke