buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Ungdommene lagde liv i kulturhuset
Rundt 300 ungdommer ble med på festen da Hamar kulturhus og Kulturkort for ungdom inviterte til gratiskonsert med Skei&PT, Cezinando, Suite 16 og Daniel Owen.

Publisert: 20.jan.2017 21:36
Oppdatert: 22.jan.2017 14:12

Rundt 300 ungdommer var på plass under fredagens store fest i Kirsten Flagstad-salen. Konsertkvelden ble arrangert i regi av Hamar kulturhus i samarbeid med Kulturkort for ungdom, og arrangørene kunne fortelle at de ivrigste ungdommene var på plass hele ti timer før konsertstart.

Fire av landets mest framgangsrike talenter var på plass for å underholde, og artistene sto i kø for å komme seg opp på scenen. I salen gjorde de frammøtte alt de kunne for å heve stemningen. 

Martine Heen Haukåsen (13), Emilie Engebretsen (13), Nadia Håkonsen (13) og bursdagsbarnet Kristin Pa Lian (14) var alle på plass for å være med på moroa, og venninnegjengen fra Hamar forteller at de var tidlig ute for å sikre seg en plass i salen.

- Det er veldig mange flinke artister her. Vi var her to timer før konserten startet, sier Emilie Engebretsen. Kristin Lian synes det var både spesielt og morsomt å feire 14-årsdagens sin i Hamar kulturhus, og jubilanten var ikke i tvil om hvem som sto for kveldens høydepunkt.

- Suite 16. De er både kjekke og talentfulle, sier Lian og får full støtte fra venninnegjengen. 

- Jeg har vært på konsert med Suite 16 flere ganger, men jeg blir ikke lei. De er veldig flinke, sier Engebretsen. 

- Det er de andre artistene som er her også. Daniel Owen er veldig flink til å danse, skyter Martine Haukåsen inn.

Fremadstormende artister

Skei & PT markerte seg under TV2-programmet «The Stream» i løpet av høsten 2016. hip-hop-artisten Cezinando legger bak seg et helt vanvittig år etter å ha blitt kåret til «Årets nykommer» under P3 Gull og «Årets Urørt» under By:larm. Den unge artisten fra Oslo har nylig blitt nominert til hele tre spellemannspriser. 

Suite 16 har opparbeidet seg en trofast fanskare og i sommer opptrådte de på blant annet åpningsshowet til Norway Cup, Allsang På Grensen og Pink Party i Kristiansand foran 17.000 tilskuere. Suite 16 markerte seg dessuten under den norske Melodi Grand Prix-finalen med en sterk tredjeplass. Sangeren og danseren Daniel Owen er den eneste av fredagens artister som også tidligere har gjestet Hamar kulturhus. Artisten, som sto igjen som vinner av tv-programmet Norske talenter i 2011, var nemlig på plass i Hamar kulturhus under konserten med Marcus og Martinus i Kirsten Flagstad-salen i 2015.

Begivenhetene sto i kø

Det var yndlingene i Suite 16 som åpnet festkvelden og på de fremste radene var det rene beatlemania-tilstander da Boybandet entret scenen. Deretter var det Cezinando som tok over showet, og hip-hop-artisten fra Oslo gjorde sitt for å holde temperaturen oppe. Daniel Owen gikk på scenen som kveldens tredje artist, før rapduen Skei&PT fikk æren av å avslutte kvelden. Stemningen var god gjennom hele kvelden, og de frammøtte ungdommene var strålende fornøyd etter å ha blitt påspandert en alle tiders konsertkveld. 

- Det skjer ikke så veldig mye for ungdommer, og det er veldig bra at de arrangerer kvelder som dette. Spesielt ettersom det er gratis, sier Nadia Håkonsen.

- Da må man møte opp når det først skjer noe, mener Emilie Engebretsen.  

Se bilder fra konsertkvelden øverst i saken. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat