buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Meget lovende: Unge Ferraris debutalbum «Til mine venner» får godkjent, og enda litt til.Foto: Magnus Nordstrand
 
Unge Ferrari med sterk debut
Hamarguttens debutalbum står til en femmer på terningen.

0
Publisert: 12.nov.2015 04:00
Oppdatert: 12.nov.2015 11:35

Det første som slår deg når du hører på debutalbumet til hamargutten Stig Haugen, som for alvor har begynt å gjøre Unge Ferrari til et navn i norsk musikkbransje, er varierte og spennende elektronikatunge beats.

Tekstene kretser rundt oppvekst, fylla og kjærlighet, eller rettere sagt opptakten til kjærlighetsakten, som den suggererende R & B-saken «Hvis Du Vil feat. Tomine Harket».Den er nokså uskyldig, både i tekst og tone, men det er også litt av greia.

Les alle HAs cd-anmeldelser her!

Uptempoen «Lianer», som i ordets rette forstand er en nattklubblåt, er grovere og bedre, både i flow og framførelse. Her viser Unge Ferrari bredden av sitt musikalske spekter, mens han leker seg oppe det kule kompet. Hamarsingen beviser at han behersker sangrap-sjangeren godt.

Det må nevnes at ikke alle tekstene er spekket med gullkorn, og det er et par skikkelig korny metaforer, men det meste er som regel solid, som i andrelåten «Varulv», hvor Unge Ferrari har fått med seg hamarrapperen JNS (Thomas Jones).

Omtalt av: Anders Grobstok Dalen

Sony Music Norway

Terningkast: 5

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat