23. okt
 
Unge Ferrari leverte i hjembyen
– Det var veldig koselig å komme tilbake, sier Unge Ferrari etter fredagens konsertdebut i hjembyen Hamar.

Publisert: 02.des.2016 22:03
Oppdatert: 02.des.2016 22:08

Stig J. Haugen, best kjent som Unge Ferrari, har blitt en av de virkelig store artistene i Norge. Hamarsingen har gjort noen mindre spillejobber i hjembyen, men fredagens konsert sammen med Tomine Harket var hans første i Hamar etter at artistkarrieren tok av.

– Jeg kunne ha gjort en konsert her for lenge siden, men jeg ville sørge for bygge opp et publikum. I dag er jeg veldig glad for at jeg ventet litt med å komme tilbake, sier Haugen som ble møtt av fullstappet sal i kulturhusets Klubbscene Rolf Jacobsen. Artisten forteller at han nå vil prøve å komme tilbake til hjembyen på en mer jevnlig basis.

– Jeg må i alle fall prøve å få til én konsert i året framover, og jeg skal sørge for å få med Arif hit til Hamar en gang. Dette må jeg fortsette med, sier han. Første anledning kommer allerede på nyåret. 27. januar kommer nemlig Unge Ferrari og Tomine Harket tilbake til Hamar for å spille på Gregers.

– Det blir et litt annerledes show med et eldre publikum. Med konserten i dag har vi tilbudt noe til alle, og vi hadde det utrolig koselig her i kveld, sier han.

Nært samarbeid

Tomine Harket og Unge Ferrari startet sitt samarbeid allerede i 2015. De fikk gode tilbakemeldinger etter utgivelsen av singelen «Hvis Du Vil», og sommeren 2016 fulgte de opp samarbeidet med singelen «Nostalgi3Millioner». I høst ga de ut EP-en «Hva Er Vi Nå // H.E.V.N. //»

Populær Hamarsing

Det er begrenset med plass i Klubbscene Rolf Jacobsen, og det har vært hard kamp om billettene til gratiskonserten. Samtlige 150 billetter ble revet bort i løpet av noen få minutter, og mange møtte opp tidlig for å sikre seg en god plass foran scenen. Katrine Kleven (15), Jelena Ninkov (16) og Anette Stuvik Holm (16) var blant de aller ivrigste.

– Vi kom én og en halv time før dørene ble åpnet, og nå har vi fått plass rett foran scenen, smiler Stuvik Holm. Venninnene var klare på at fredagens konsert vil stå som et stort høydepunkt.

– Musikken hans snakker til meg. Han har et særpreg i stemmen sin som jeg liker veldig godt, også er han annerledes enn alle andre artister, sier Katrine Kleven. Alle tre var strålende fornøyd med fredagens forestilling.

– Konserten var utrolig bra, konkluderer venninnene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke