23. okt
 
Vakkert og velkjent

Publisert: 21.sep.2017 07:46
Oppdatert: 21.sep.2017 07:52

Artist: Kari Bremnes

Album; Det vi har

Vurdert: Kari Bremnes er en artist man har høye forventninger til, og med en lang karriere bak seg, kommer ofte krav om å fornye seg og overraske. Og det er ikke sikkert det er et rimelig krav. Bremnes viser en vilje til å ta noen nye grep, f.eks. med en mer minimalistisk og synth-basert instrumentering. Likevel blir uttrykket tidvis forutsigbart «Bremnesk»; det er noe med rytmen i teksten, måten hun synger på, man føler at man vet hvor hun skal. Ser man bort fra det manglende «overraskelsesmomentet» er det flere sterke låter her, som den tankevekkende og velskrevne åpningslåta «Det kunne skjedd», samt «Det e min sønn» som viser en engasjert og utad-skuende låtskriver. Det er absolutt, som vanlig, vakkert, klokt og verdt å lytte til. Men Bremnes sklir fortsatt litt for mye på «signaturen» sin til å begeistre helt og fullt.

Omtalt av: Kjersti Gullvåg

(terning 4)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke