buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Velblåst festkveld for Andy Puma
Han er tilbake med sjarm, bourbon, roser og udødelig slagere. Anders Baasmo Christiansen briljerer fremdeles som crooneren Andy Puma.

Publisert: 20.okt.2016 23:00
Oppdatert: 20.okt.2016 23:06

– Det er hyggelig at dere kommer, altså. Men dette er først og fremst min drømmekveld med mitt drømmeband, slo Anders Baasmo Christiansen, alias Andy Puma, under premiereforestillingens innledning, og det er liten tvil om at han trives godt i crooner-rollen. Fjorårets konsert ble en stor suksess, og årets forestilling bygger videre på den samme suksessoppskriften. Baasmo Christiansen briljerer som forestillingens midtpunkt, og med et bunnsolid band i ryggen oppfattes resultatet som veldig proft.

Suverent storband

Storbandet, anført av kapellmester Jens Petter Antonsen, besto som vanlig av norgesenere på alle poster, og samtlige musikere så ut til å kose seg i partyteltet sammen med Andy Puma og co. Bandet låter rett og slett som en million dollar, og hvis man er glad i musikalsk trykk og presisjon er bandets innsats egentlig verdt inngangspengene alene.

Hamarsingene Morten Huuse og Ørnulf Snortheim er blant musikerne som begeistrer med både soloer og groovy akkompagnement, men her kan man egentlig trekke fram hele gjengen. Sammen sørget de for å levere perfekte arbeidsforhold til kveldens sangsolister, og i år har arrangørene virkelig slått på stortromma.

Dyktige solister

Hilde Nordbakken gjorde et veldig godt inntrykk i fjor, og sangeren var tilbake i storslag. Baasmo Christiansens skuespillerkollega Lena Kristin Ellingsen stepper inn for Henriette Steenstrup på en god måte, og vår lokale helt Johanne Margrethe Kippersund Nesdal sørget for herlig trykk fra scenekanten. Det er allikevel Andy Puma som er forestillingens midtpunkt, og Baasmo Christiansen framstår like trygg, solid og sjarmerende som han har gjort tidligere. Med konstante utskiftinger og framføring i ulike sammensetninger sørget de fire sangsolistene for verdifull dynamikk og variasjon under den to timer lange konserten.

HA meldte tidligere i uken at årets konsertrekke mest sannsynlig blir den siste, og akkurat det er veldig synd. Anders Baasmo Christiansen er muligens ikke en profesjonell sanger, men han er virkelig en proff entertainer.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat