buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Frank Zap­pa: «Ham­mer­smith Ode­on» (2010)
 
Zappa-juvel fra arkivet
«Hammersmith» fra 1978 er en gullgruve for alle fans av Zappa på sent 70-tall.

Publisert: 30.mar.2017 07:11
Oppdatert: 30.mar.2017 07:40

Først etter 32 år ble denne suverene konserten gitt ut på CD. Eller, det er ikke helt sant: Opptakene fungerte nemlig som grunnlag for en haug med låter på legendariske «Sheik Yerbouti» fra 1979. Uansett, «Hammersmith» gir lytterne et utsøkt innblikk i hvordan en komplett Zappa-konsert låt på 1978-turneen.

Her får man tre CD-er fylt til randen med god musikk. Vi får servert romantiske og satiriske kjærlighetssanger som «I Have Been in You», men mer interessant er det å høre Franks unge band gyve løs på klassikere som «Little House I Used to Live in».

Her får keyboardist Tommy Mars briljere med sin karakteristiske stil – falsettvokal oppå improvisert tangentsolo. Det er også usedvanlig interessant å høre en tidlig versjon av mesterverket «Watermelon in Easter Hay», som senere skulle bli en av de beste låtene på ellers ujevne «Joe’s Garage».

Her er låta omtrent dobbelt så rask som studioversjonen, så vi kan være glad Frank senere valgte å roe ned et par hakk. Vi slipper ikke unna grufulle «Bobby Brown» og «The Torture Never Stops», men begge er lette å hoppe over.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat