22. aug
KIRKEKONSERT: Ringsaker kirke var stappet med mennesker da musikklinja på Stange inviterte til den tradisjonelle kirkekonserten.
FOTO: KRISTIAN EINANG
 
Musikkelevenes store kveld
Ringsaker kirke var full av mennesker da elevene fra musikklinja på Stange videregående skole inviterte til kirkekonsert.

Publisert: 28.nov.2015 20:47
Oppdatert: 28.nov.2015 20:47

Tradisjonen tro inviterte musikklinjeelevene på Stange videregående skole til kirkekonsert, og det var mange som tok turen for å få oppleve de dyktige elevene i aksjon. 

Til årets konsert hadde elevene satt sammen et program rundt kveldens temaet "nyanser", og publikum fikk servert både klassiske og moderne stykker i ulike sjangere og uttrykk. Det er elevene fra tredjeåret som står bak selve produksjonen, men publikum fikk også høre innslag fra musikklinjens øvrige studenter

Konserten er den første av tre omfattende produksjoner som elevene gjennomfører i løpet av skoleåret. 

- Dette har gått omtrent så bra som vi kunne ha håpet, og hele gjengen er selvsagt veldig fornøyd, sier Kristiane Amb. Lørdagens konsert markerte nemlig slutten på en hektisk helg for musikkelevene. Fredag kveld spilte de for en fullsatt Stange kirke, og lørdag kveld gjentok de suksessen med nok en utsolgt konsert. 

- Tilbakemeldingene fra publikum har vært strålende. Der virker som at alle er veldig fornøyd, forteller Amb.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke