20. aug
 
Musikkfesten er i gang
Team Me og Highasakite sørget for god stemning under den første dagen av Hamar Music Festival

Publisert: 26.jun.2014 22:43
Oppdatert: 26.jun.2014 22:43

Det var bergenserne i Highasakite som innledet årets versjon av Hamar Music Festival. Bandet fikk sitt store gjennombrudd tidligere i år med det kritikerroste albumet «Silent Treatment», og i dag er bergenserne i bandet godt i gang med en travel sommerturné som omfatter ulike festivaler over store deler av Europa. De sørget for å sette stemningen før Team Me satt et skikkelig punktum senere på kvelden. Team Me har nemlig markert seg som et av landets mest energiske live-band, og det var tydelig at mange hadde pekt seg ut poprockerne fra Elverum som kveldens store høydepunkt. Bandet platedebuterte i 2011 med «To the Treetops!», og det er knyttet store forventninger til bandets andrealbum som etter planen skal stå ferdig til høsten. Torsdag presenterte de en rekke låter fra det kommende albumet, og publikum så ut til å storkose seg gjennom del halvannen times lange festen. . Det er allikevel mye mer moro i vente for musikkglade hamarsinger. Fredag fortsetter nemlig med en mengde konserter fordelt på flere av byens utesteder. Autokarma og Dumdum Boys spiller på Gregers, Moron Police, Rockebandet  Ændal og Beard Valley spiler på Seb's Hotel og på Docile kan du få med deg Glamstar med hamarsingene Eivind Henjum & Sandra Kolstad.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke