22. aug
 
Musikklinja rocket Gregers
Med låter av blant annet Rush, Pink Floyd og Thin Lizzy var det rock, og heder av gamle låter som var i sentrum under musikklinjas rockekonsert lørdag kveld.

Publisert: 03.feb.2018 22:01
Oppdatert: 04.feb.2018 17:43

Med programkonseptet «Vinyl» har elevene som går på musikklinja ved Stange Videregående Skole snevret seg inn til låter som ble gitt ut før år 2000. Rundt 250 personer var på plass da konserten ble innledet med Queens «Somebody To Love». Besetningen på låten besto av stort sett førsteklassinger. Med Amalie Brendemo på vokal, Stian Moen på Gitar, Simon Bakke på trommer, Gaute Rosvold på bass, Simen Jessen Bjerkeli på tangenter og et titalls korister fikk konserten en god start. Rockekonserten fortsatte med samme gode driv, og det så ut som om publikum likte det de var med på. Elevene på musikklinja framførte en rekke låter ifra rockehistorien, og det meget energifulle publikumet sørget for at de som sto på scenen ikke glemmer denne konserten med det første.

mange aktører

Mange hoder er i sving når musikklinja holder konserter. Elevene selv er hovedaktørene. Lærerstyrte samspillsgrupper og elevenes egne grupper utgjorde de som sto på scenen under lørdagens rockekonsert. Det er elevene selv som får ansvaret med å ordne til før konsertene, og påse at alt går som det skal under konsertene. De involverte under lørdagens rockekonsert på Gregers hadde gjort en god jobb med å sy sammen et program som var stappfullt av høydepunkter. Gjennomføringen av konserten var også svært god, og rockekonserten holdt et høyt nivå i alle ledd.

Fornøyde publikummere

-Dette er bra! Det er mye trøkk, og et godt og variert program, sier Waldemar Kristiansen som var publikummer under konserten. Elevene som spilte selv var også svært fornøyde med publikum.

-Det er gøy at så mange har tatt turen, og det er enda morsommere at de som er til stede har så mye energi, sier Eivind Botten Hagen som spilte trommer på en rekke låter. Konserten på Gregers lørdag kveld var den del av den årlige festivalhelga, og med en sånn oppvisning som elevene hadde på lørdag er det bare å glede seg til neste konsert. Musikklinjas rockekonsert på Gregers ble gjennomført med stil og trøkk, og det er ingen tvil om at musikklinja rocker videre.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke