19. aug
Abba-Hyllest: Med (fra venstre) Tommy Fredvang, Jannike Kruse, Inger Lise Rypdal og Rita Eriksen.Foto: Bård Gudim
 
Mye utsolgt i sikte
Abba-hyllest, Radioresepsjonen, Kari Bremnes, Bjørn Eidsvåg, teater med Stein Torleif Bjellas musikk og «Folk og røvere i Kardemomme by». Det er blant oppsettingene i kulturhuset som ligger an til å bli utsolgt utover høsten.

Publisert: 09.aug.2017 18:51
Oppdatert: 09.aug.2017 19:08

Sommerferien nærmer seg over, og billettsalget til Hamar kulturhus begynner å ta fart igjen.

– Når det nærmer seg skolestart, ser vi at folk begynner å planlegge hva de skal gå på utover høsten, sier kommunikasjonsansvarlig Jenny Ann Aasen Magnusson.

Blant det som før ferien var utsolgt, var Åge og Sambandet, Øystein Sunde (fire konserter) og Kari Bremnes (en av to konserter utsolgt). Men det er mange som er i ferd med å nærme seg få billetter igjen, sier Jenny Magnusson.

Abba

Blant oppsettingene der det gjenstår «få billetter», som betyr at det er maks 20 prosent som er tilgjengelig, er «Thank You For The Music: Vi elsker ABBA». Den kommer ikke før 24. februar til Flagstad-salen, men billettsalget har nå tatt fart igjen etter ferien, ifølge Jenny Magnusson. Et artistlag bestående av Inger Lise Rypdal, Rita Eriksen, Tommy Fredvang, Jannike Kruse og «The Voice»-vinner Knut Marius Djupvik synes egnet til å treffe bredt.

billetter igjen

Radioresepsjonens forestilling 8. desember ble kjapt utsolgt på sitteplasser da billettene ble lagt ut. Men det er fortsatt billetter til ståplasser; denne gangen blir det med ståbord for å få et mer intimt preg, sier Jenny Magnusson.

Kari Bremnes har solgt ut en konsert 15. november. Her er det satt opp ekstrakonsert 14. november, og den nærmer seg nå også få billetter igjen, ifølge Jenny Magnusson.

Det samme gjelder begge konsertforestillingene med Bjørn Eidsvåg i slutten av oktober.

Riksteaterets «Kan nokon gripe inn», som baserer seg på Stein Torleif Bjellas musikk og karakterer, ventes også å bli utsolgt.

Av de to forestillingene med «Folk og røvere i Kardemomme by» er det fortsatt 170 billetter igjen.

– Men de kommer til å bli utsolgt, sier Jenny Magnusson.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke