18. aug
PS Dance Crew: Her er noen av jentene i aksjon. Fra venstre: Juliane Frøyland, Emma Stallvik, Mari, Slaatsveen Solberg, Pernille Therese Alm, Inga Lu Zhong Cai Dæhli Moberg, Hedda Haug Utkilen, Marlene Sonja Buhendwa.
 
Nå blir det terping
– Fram til semifinalen skal vi øve masse. For nå blir det ordentlig terping, sier Pernille Therese Alm – en av jentene i PS Dance Crew som nå er videre i «Norske Talenter» på TV2.

Publisert: 19.mar.2018 17:00
Oppdatert: 19.mar.2018 17:00

Først gikk de videre fra audition. Deretter var det dommerutvelgelse. Fredag ble resultatet av denne vist på TV2. Da ble det klart for alle at de 14 jentene i PS Dance Crew fra Hedmarken hadde gått videre til semifinale.

– Vi fikk ganske mye å gjøre, sier Pernille Therese Alm.

– For etter auditionen bestemte vi oss for å lære en helt ny dans til dommerutvelgelsen på bare tre uker. Og det er den første ordentlige dansen vi som crew har laget helt alene.

– Så vi var ganske nervøse da vi dro til Oslo og skulle vise oss for dommerne. Etterpå ble deltakerne tatt inn etter tur og fikk beskjed om de hadde gått videre eller ikke. Så vi satt der og så folk komme ut igjen – noen som var gått videre og andre ikke. Da begynte vi å skjønne alvoret.

gråt av Glede

– Jeg tror kanskje at ingen av oss hadde våget å regne med å komme videre, selv om vi selvsagt håpet, sier Pernille.

– Vi gikk inn sammen med en gutt på trampoline og fire voksne damer. Vi fikk beskjed om at bare én ville komme videre, og vi trodde det var gutten på trampoline. Men så ble det oss!

– Da bare hoppet vi rundt og gråt og var kjempeglade alle sammen.

Og det var opptak av denne avstemningen som ble vist i opptak på TV2 på fredag.

Nå er det semifinalen som står for tur. 20. april er den magiske datoen for jentene. Til sammen skal det unnagjøres seks semifinaler, som vises direkte alle sammen. 18. mai er det endelig finale.

– Nå skal vi øve masse til semifinalen, sier Pernille.- Vi er jo ei stor gruppe, og skiller oss nok ut fra de andre på den måten. Men vi fikk også tilbakemelding på at vi må bli mer synkrone til neste gang. Og det skal vi vise at vi kan bli. Så nå må vi gi alt.

Disse deltar

Jentene i crewet er: Zeynep Baran, Emma Løken Standerholen, Hedda Celine Pedersen, Annika Olsbye Rykhus, Agnes Sofie Lundstein, Nadia Emine Zen Skoglund, Liv Grete Sandbakken, Wanja Merethe Nerli, Juliane Frøyland, Emma Stallvik, Mari Slaatsveen Solberg, Pernille Therese Alm, Inga Lu Zhong Cai Dæhli Moberg, Hedda Haug Utkilen, Marlene Sonja Buhendwa.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke