25. aug
KANDIDAT: Storhamar-helten Pål Johnsen kan bli en sterk utfordrer til årets Mesterborger-pris. FOTO: Fredrik Hubred Hagen
 
Nå kan du stemme fram årets mesterborger i Hamar!
Hvem skal bli årets Mesterborger av Hammer By? Her kan du være med og bestemme.

Publisert: 30.mai.2015 07:54
Oppdatert: 30.mai.2015 08:53

Den siste uka har HAs lesere sendt inn sine forslag på hvem som bør være årets mesterborger-kandidater. Nå er seks kandidater valgt ut, og avstemningen kan starte. Her er årets kandidater:

Anne Thingstad Eriksen

Har i en årrekke markert seg som en entusiastisk leder av Hamar Frivilligsentral. Selv har hun uttalt at hun synes det er alle de frivillige som fortjener en pris. Men det er hun som fronter dem og sørger for den brede aktiviteten på Frivilligsentralen.

Pål Johnsen

Storhamar Hockeys «Magic» er foreslått av mange. Slik lyder begrunnelsen fra en av dem: «Pål Johnsen har gitt av seg selv i hele 21 sesonger for laget i sitt hjerte. Seks av sesongene som toppscorer, og seks med NM-gull. Han har spilt 964 kamper, scoret 286 mål, 584 målgivende pasninger, til sammen 870 poeng! Og som lagspiller, som gentleman, som inspirator, som kamerat i laget har han vært helt unik.

Ragnhild Nyhus

Da Ragnhild Nyhus pensjonerte seg ved nyttårsleite, hadde hun gjort en uvurderlig innsats som formidler på Domkirkeodden og Kirsten Flagstad Museum. Etter åtte år på Flagstad-museet, som under hennes ledelse gikk gjennom en veldig vekst, og 30 år etter at hun først kom til Hedmarksmuseet, var det ei epoke som var over da Ragnhild rundet av.

Bjørn Helge Olsen

«Han gjør en stor og fremragende innsats for alle sine medmennesker, og alltid er smilet på plass!» Slik lyder begrunnelsen fra en av

dem som har foreslått Bjørn Helge Olsen. Hans arbeid omfatter så vel idrett som omsorg; han er en frivillighetsprofil i Hamar, enten det handler om Lions, Dragons, Storhamar Håndball eller beboerne på Kløverenga og Prestrudsenteret.

Linn Sigurdsen

Café Uno er blitt et populært tilbud til ungdom. Helt fra starten har ungdomskaféen blitt drevet av engasjerte Linn Sigurdsen, i samarbeid med menighetene i Hamar.

Gudbrand Skraastad

«Han har gjennom sin innsats i Vang Skiløperforening gjort en kjempejobb for å fremme både den aktive og den mer mosjonspregede del av langrennssporten, skriver en av dem som har foreslått Gudbrand Skraastad.

Avgi din stemme her!

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Mesterborger: I fjor var det Erland Dalen som gikk av med seieren.Foto: Hanne Maren Torpen Hokstad
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke