19. aug
Bygger 12-meter høy scene: Even Rud og resten av Summerfade-crewet har startet oppriggingen på parkeringsplassen ved Vikingskipet.
Foto: Anders Grobstok Dalen
 
Nå rigges Summerfade - nærmer seg 1.000 solgte billetter
Sommeren er på hell, og til helga håper Summerfade å samle ungdom og voksne til en siste fest før jobb og skolestart,

Publisert: 13.aug.2015 10:49
Oppdatert: 13.aug.2015 10:49

Onsdag ettermiddag var det stor aktivitet ved Vikingskipet, da den 12 meter høye scenenriggen til EDM-festivalen Summerfade ble heist opp for å gjøre plass til store mengder LED-skjermer og lamper. Ifølge arrangørene Even Rud og Andreas Armand Hansen vil det også rigges til pyro-effekter og fyrverkeri før festivalstart fredag 14. august. 

- Det har vært mye å gjøre, men det er gøy å tilby noe litt mer enn bare en scene, sier Rud. 

- Dette er utvilsomt den største produksjonen vi noen gang har gjort på egenhånd.

Nærmer seg 1000 solgte billetter

Arrangørene har en målsetting om å selge 2.000-3.000 festivalpass. Før programmet var klart la de ut 250 såkalte «earlybird»-billetter. De forsvant kjapt.

-  Alt i alt har vi nå snart solgt 1000 billetter. Jeg har veldig tro på at folk tar turen. Nå er det meldt strålende sol også, sier Rud. 

EDM-stjerner fra hele Europa

Summerfade-festivalen er den første festivalen på Hamar som fokuserer på EDM, altså elektronisk dansemusikk. I oppstarten ba arrangørene publikum om å komme med forslag på artister de kunne tenkt seg å oppleve. På plakaten står artister som John Dahlbäck, Jay Hardway, Hartzon, CLMD, Otto Knows, Lunde Bros, Dannic og Sick Indivinduals. På bransjenettstedet The DJ List ligger Dannic og Sick Individuals på henholdsvis 35. og 33. plass på kåringen av verdens beste DJ-ere.

- Jeg tror vi har lykkes med å lage et program som både gamle og unge, sier Rud.

- Dannic har aldri før spilt i Norge. Vi er overbevist om at han kommer til å levere et forrykende show.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke