22. aug
 
Nå rocker det av Brumunddal
De gamle kan fortsatt rocke. Både 10 CC og Sweet overrasket de fleste da de virkelig fikk brumunddølene til å svinge.

Publisert: 13.aug.2016 22:12
Oppdatert: 15.aug.2016 07:49

Festivalgjengerne har kommet seg fra gårsdagens heftige aften med DumDum Boys. Vamp åpnet kvelden med behagelige og vakre toner foran publikumet i Brumunddal. Britene 10 CC gikk deretter på scenen til stor begeistring for publikum. De fikk det virkelig til å rocke og riste i Brumunddal.

En skulle tro at 10 CC var på topp for de leverte et show som fansens elsket. Sweet ville heller ikke være noe dårligere og rocket heftig utover den til tider bløte kvelden. De gamle er fortsatt best.  

– Dette er kanonbra. Så langt har jeg ingenting å utsette på showet, sier Tømmerstock-debutant Frode Mikkelsen. 

Sammen med Anne-Kari Bjørnstad Mikkelsen og Morten Gamme Mikkelsen ser de spesielt fram til to opptredener. 

– Vi har kommet for å se 10 CC og Sweet. Dette var musikk jeg vokste opp med og det gleder jeg meg til, sa Morten Gamme Mikkelsen rett før 10 CC startet showet. 

– Bra variasjon

10 CC og Sweet er to band som er ønsket av mange. Derfor står de for store deler av lørdagsunderholdningen i Brumunddal.

– Nå blir det skikkelig trøkk i kveld. Jeg har høye forventninger og håper at de eldste viser gammel storhet og satser alt, sier Frode Mikkelsen.

Tømmerstock har fått en del kritikk for artistutvalget for årets festival, men Frode Mikkelsen er veldig fornøyd.

– Jeg synes det er bra variasjon i år og musikk for enhver smak. Det er positivt at de kan tilby noe for alle, sier han.

– Helt topp

Tømmerstock har vært en suksess så langt og folk strømmer til hovedscenen for å få med seg de britiske veteranene.

– Dette er helt topp. Det har vært en positiv opplevelse så langt med mange blide folk. Jeg synes det bra variasjon i musikken som har blitt spilt i år. Det er moro at Brumunddal kan tiltrekke seg store artister og tilby et variert program, sier Frode Floen og Mari Floen fra Furnes.

De synes det er artig at det blir lagt rette for festivaler som Tømmerstock i lokalområdet. 

– Vi føler at vi må stille opp på slike lokale arrangement. Det er artig også. Her møter en masse kjentfolk, får høre bra musikk og føle på den gode stemningen. Det er viktig å bli med på det som skjer i lokalområdet, sier Frode Floen.

– Hvilke artister står på ønskelisten din for neste års festival?

– Sivert Høyem. Det hadde vært skikkelig tøft om han kom til Tømmerstock, sier Mari Floen.

øNSKER SEG kARPE dIEM

Brødrene Sigurd og Torkil Odnes Kløvning er fornøyd med hva de har fått servert på sin første Tømmerstock-opplevelse.

– Det har vært veldig bra. Vamp lagde et kult show med bra underholdning fra vokalisten. Det er bra liv her, sier hamarsingene. 

– Dessverre hadde jeg ikke mulighet til å være på torsdagen. Det hadde vært interessant å ha fått med seg Unge Ferrari, Sondre Justad og Julie Bergan. Den rekka er absolutt i min gate og jeg håper at de kommer tilbake neste år. Vamp var verdt å få med seg. Det er en bra bredde i programmet, mener Sigurd Odnes Kløvning.

De har et klart ønske for hvem de ønsker å se på Tømmerstock neste år.

– Det hadde vært skikkelig kult med Karpe Diem. De er en garantist for god festivalstemning, sier Torkil Odnes Kløvning.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke