23. aug
Kommer til Brumunddal: F.v. Sola Johnsen, Kjartan Kristiansen, Aslak Dørum og Prepple Houmb i Dum Dum Boys.
Foto: Berit Roald / Scanpix
 
DumDum Boys er hovedartist på fredagskvelden
Arrangørene har avslørt at det norske rockebandet DumDum Boys kommer til Tømmerstock-festivalen neste år.

Publisert: 04.des.2015 09:56
Oppdatert: 04.des.2015 11:11

Det er fra tidligere kjent at de britiske rockebandene Sweet og 10CC kommer til Brumunddal neste sommer. Under slippet av disse fortalte festivalsjef Rune Myhren at Tømmerstockfestivalen forhandler «med en til to artister på P3 Gull-nivå».

– Internasjonale toppnavn koster med dagens valutakurser for mye, gjerne over en million per navn, uttalte Myhren.

- Det handler jo også om hvem som er ledig og på disse kanter på lørdagen. 10CC og Sweet fikk vi takket være et samarbeid med Kraftfestivalen i Askim, slik at de spiller der fredag og her lørdag.

DumDum Boys topper fredagen

Under pressemøtet fredag formiddag avslørte arrangørene at trondheimsbandet DumDum Boys spiller på festivalfredagen. Datoen for festivalen er 11. - 13. august 2016. Lørdagens hovedartist er ikke ferdig forhandlet.

Tømmerstockfestivalen satser på ti tusen publikummere til sommeren, med et mål om 5.000 per dag. I fjor var det 8.500 betalende publikummere innenfor portene, og fikk høre artister som Åge Aleksandersen, CC Cowboys, Joe Lynn Turner, SAGA og Gabrielle. Allerede 1. desember ble de første festivalpassene ltil årets festival lagt ut. 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Satser på 10.000 neste år: Åge Aleksandersen samlet massene i Brumunddal i høst. Nå håper arrangørene på å slå 8.500 betalende gjester.
Foto: Anders Grobstok Dalen
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke