19. aug
Gammel stjerne: Nik Kershaw merker nok kanskje at lyset fra stjernestatusen begynner å slippe, men torsdag fikk vi demonstrert at han fremdeles har evnen til å skinne.Foto: Kristian Einang
 
Nærkontakt med Nik
Nik Kershaw serverte en akustisk intimkonsert som nok vil havne i minneboka til mange av de som tok turen til Hamar Sportsbar.

Publisert: 22.nov.2013 07:05
Oppdatert: -

Nick Kershaw takker Hamar for mottagelsen han fikk på konserten torsdag kveld.

Se hva han skriver på sine Twitter-side nå!

Han var en av 80- tallets aller største pop- ikoner, og siden debutplata «Human Racing» ble sluppet i 1984 har Kershaw gitt ut åtte album. Den siste så sent som i 2012. Kershaw har med andre ord mange ulike låter å velge blant, og under torsdagens konsert fikk vi høre musikk fra fire ulike tiår.
Klassikere som «The Riddle» og «Wouldn't it be Good» var blant låtene som sto på torsdagens program, og denne gangen ble samtlige låter presentert akustisk. fra den lille scenen på Hamar Sportsbar ga Kershaw publikummerne et personlig møte med de akustiske versjonene. Hovedpersonen selv var i godt humør, og det føltes nesten litt rart å få servert en konsert på så nært hold.

Mimret til 80- tallet

Torsdagens konsert var kanskje ikke like fargesprakende som artistens videoer på 80- tallet, men god stemning ble det uansett. Mange hadde nok tatt turen for å mimre litt tilbake i tid, for det var slettes ikke tilfeldig at de aller fleste som var til stede er født på 60 og 70- tallet. Aina Bjerke og Torild Ulleland var på plass lenge før konsertstart, og de så begge fram til et direkte møte med en av ungdomstidens store pop- helter.
- Vi har begge vokst opp på 80- tallet, og Kershaw var jo en av de store på den tiden. I kveld får vi på en måte litt av ungdomstiden tilbake, sier Aina Bjerke.

- Helt fantastisk

Begge er litt usikre på om dansetrinnene sitter som de gjorde for 30 år siden, men at Kershaw vekker minner er det ingen som helst tvil om.
- Nik Kershaw har laget god musikk i mange år, og det er interessant å høre hvordan han har utviklet seg musikalsk, sier hun.
Bjerke forteller at hun omtrent hoppet i stolen da hun leste at selveste Nik Kershaw skulle gjøre en opptreden i lille Hamar.
- Det er helt fantastisk at han kommer hit for å spille på en av byens lokale puber. Det var nesten så jeg skvatt da jeg leste om konserten, og da tok det ikke lang tid før billettene var i boks, sier Bjerke.
Hamar Sportsbar kan ikke by på byens største scene, men akkurat det var ikke noe problem ifølge de to damene.
- Da får vi en skikkelig intimkonsert, og det har vi slettes ikke noe imot, sier Ulleland.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke