19. aug
Nøtteknekkeren: Russisk turnébesøk.Foto: St. Petersburg Festival Ballett.
 
Nærmer seg fullsatte hus i juleinnspurten
«Nøtteknekkeren» med St. Petersburg Festival Ballet, «Jul med Harlem Gospel Choir», «D’ er morosamt med jula», «Natt i Betlehem» med Solveig Slettahjell og «MGPjr juleturné» – det er toppene på førjulsprogrammet i kulturhuset.

Publisert: 27.nov.2017 06:41
Oppdatert: 27.nov.2017 06:49

– Per nå er det kun igjen ledige billetter til de tre sistnevnte forestillingene, sier kommunikasjonsansvarlig Jenny Magnusson i kulturhuset.

For billettsalget går unna, og mest populær av alle er «Nøtteknekkeren».

Lørdag 2. desember er Hamar kulturhus ferdig pyntet til jul og klar for åpning av Jul i Kulturhuset

– Med dette ønsker Hamar kulturhus å glede familier, barn, ungdom og voksne med julestemning i desember, sier Jenny Magnusson.

Men allerede tirsdag er det klart for en av høstens publikumstreffere for hele familien. Da setter Riksteatret opp «Folk og røvere i Kardemomme by». Tirsdagsforestillingen er utsolgt og onsdagens oppsetting har få billetter igjen.

Utsolgt

Det ligger an til julestemning når St. Petersburg Festival Ballett kommer til med sin produksjon av «Nøtteknekkeren» til kulturhuset 2. desember. Forestillingen ble raskt solgt ut, og det ble ekstraforestillingen også.

Utsolgt er også «Jul med Harlem Gospel Choir» 5. desember.

MGPjr har også gått seg til som en fast bestselger i kulturhuset før jul. Men fortsatt er det billetter igjen til de to forestillingene 1. desember.

Radioresepsjonen står også for en av desembers førjulsvinnere. Det er utsolgt på sitteplassene i amfi, og bare få billetter igjen til ståplassene i hovedsalen.

Teater

Teater Innlandet har to teaterforestillinger på programmet i desember. Danseforestillingen «Hello» i samarbeid med Therese Slob har en utsolgt forestilling, en med få billetter igjen, og enda en med litt flere billetter igjen.

Så gjør Tom Styve sin Rolf Just

Nilsen-forestilling «Hva for en klovn er jeg», også den fra Teater Innlandet.

Deretter rundes desember av med det minst julete av alt; 14. desember spiller Helsekade i Klubb Nor – sannsynligvis garantert nissefritt.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke