20. aug
Skulpturer: Aron Irving Li med metallarbeider.Foto: Geir Vestad
 
Natur i metall
I tillegg til åpningen av Olav Starheims maleriutstilling i hovedsalen i Kunstbanken, åpnes også en utstilling i kjellerrommene med metallskulpturer av Aron Irving Li.

Publisert: 23.aug.2018 17:56
Oppdatert: 23.aug.2018 17:56

Mens Starheim er en veteran, er Aron Irving Li nykommer; dette er hans første separatutstilling. Han er nyutdannet metall- og smykkekunstner, og arbeider gjerne med forandringer og prosesser i naturen.

– Det er gjerne i naturen jeg finner inspirasjon, sier han.

Gjerne arbeider han med detaljer i naturen som frøkapsler, blader og knopper. I utstillingen «Skiftninger» setter han også fokus på naturens endringer og forgjengelighet, og bidrar med det til å skape spennende kontraster til det harde metallet. I tillegg tilfører han arbeidene en letthet og luftighet som også skaper en spennende motsetning til det industrielle materialet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke