19. aug
Nico & Vinz: Klare for Hamar igjen.
 
Nico & Vinz til Gregers
Torsdag kommer Nico & Vinz til Gregers – denne gangen til en konsert med 18-årsgrense.

Publisert: 25.okt.2017 14:03
Oppdatert: 25.okt.2017 14:09

– Hamars 18-åringer har ikke like mange utesteder og konserter å velge mellom som de over 20 år har. Dette har nå Venues og Gregers valgt å gjøre noe med, sier Espen Røhne i Venues.

Så når Nico & Vinz skal spille på Gregers torsdag 26. oktober, er aldersgrensen satt ned fra 20 år til 18 år, så nettopp byens 18-åringer kan få oppleve den norske suksessduoen.

– Det blir masse energi og up tempo-ting, men vi har også lagd en historie der folk får høre litt om hva vi har vært gjennom de siste årene av båder oppturer og nedturer, sier Vinz – artistnavnet for Vincent Dery.

– Vi håper publikum vil få en opplevelse av å komme tettere på, sier han. – Vi har vært med på mye gøy, men også tyngre ting. Og mye handler om forholdet mellom Nico og meg, sier han.

«The Elephant in the Room» – «Elefanten i rommet» – er tittelen på prosjektet de nå holder på med, som etter planen skal utgis om noen uker.

– Jeg tror mange kjenner på denne følelsen av å være del av noe som er synlig for alle, men som det likevel ikke snakkes om. Og det er dette som det ikke snakkes om, som er elefanten.

– Men hovedfokuset er likevel musikken. Og målet vårt i Hamar er at publikum kan gå ut en torsdag kveld og føle at de har fått en fin opplevelse.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke