23. aug
KOMMER TIL HAMAR: Nik Kershaw.
 
Nik Kershaw skal spille i Hamar i høst
Gled deg til en akustisk aften med 80-tallsikonet Nik Kershaw på Hamar Sports Bar.

Publisert: 02.okt.2013 17:23
Oppdatert: -

80-tallsstjernen Nik Kershaw har solgt over 8 millioner album. Når han kommer til Hamar Sports Bar 21. november, selges maks 150 billetter.
– Vi er veldig stolte over å kunne tilby en artist som har spilt på Live Aid, som har fem UK top 10-hits, solgt over åtte millioner album og jobbet med artister som Chesney Hawkes, Cliff Richard, Bonnie Tyler, Ronan Keating, Jason Donovan, Nick Carter, The Hollies, Gary Barlow og Elton John, sier Morten Melby på Hamar Sports Bar.
Det blir også en av de ganske få konsertene han tar sikte på den nærmeste tida, etter flyttingen til nytt lokale.
Sporadisk
– Nik Kershaw kommer på en akustisk turné, og det passer oss godt, sier Melby.
For det nye lokalet er for lite til å ha så store band som han hadde før.
– Om jeg skulle bygge en scene, vil den ikke bli mer enn halvparten av den vi hadde før, sier han.
– Sporadisk vil det fortsatt kunne bli små akustiske konserter her. Men ikke noe mer.
Berlin
Selv så han Nik Kershaw for to år siden i Berlin, og prøvde å få tak i ham da. Den gangen var det ikke mulig å få til noen konsert. Og at det skjer nå, skyldes gammelt bekjentskap, sier Morten Melby.
Det nye lokalet kan la seg fylle med opptil 200 mennesker, sier han, Men på en konsert vil det i så fall være 60 av dem som ikke får se scenen.
– Så nå selger jeg 140 til å begynne med, med mulighet til å øke med ti til, sier han.
Stor på 80-tallet
Nik Kershaw var et av de store popnavnene på 80-tallet. Med hits som «Wouldn’t it be Good», «I won’t let the Sun go down on Me» og «The Riddle» skaffet han seg fans verden over. I tillegg til musikken, var han også utstyrt med et utseende som ventelig var egnet til å smelte mangt et kvinnehjerte,
Kershaw har holdt det gående helt fram til i dag, med en lengre pause på 90-tallet. Like fullt finner man alle hans britiske topp 10 plasseringer i årene 1984 og 1985. Nik besøker nå i høst Norge med en akustisk aften med sine hits og nytt stoff. Hamar og Hamar Sports Bar er første stopp på denne akustiske norgesturnéen før bl.a. Oslo, Bergen og Drammen. Billetter legges ut for salg på mandag 7. okt. på Hamar Sports Bar.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke