22. aug
 
Nok en herlig jubelkveld
Suksessen rundt konsertene med Anders Baasmo Christiansen og Hamar Storband virker å være endeløs.

Publisert: 10.mai.2013 23:27
Oppdatert: -

– Dette var kjempeartig, jublet Anders Baasmo Christiansen kort tid etter konserten fredag kveld. Han forteller at konsertene under AnJazz har blitt et skikkelig høydepunkt i skuespillerhverdagen.

– I motsetning til å stå på scenen på nasjonalteateret og spille tragiske stykker, så er jo dette en positiv opplevelse for meg. Her er det jo bare latter og moro, sier han.
 
Uvant rolle
Skuespilleren er allikevel klar på at rollen som sanger byr på utfordringer.
 
– Jeg føler meg veldig naken når jeg står på scenen og synger. Her er jeg jo meg selv uten kostymer og uten å være i en annen karakter. Dette handler jo også mye om rutine. Man må gjøre dette mange ganger før man føler seg 100 prosent trygg, og akkurat der er ikke jeg helt enda. sier Baasmo Christiansen.
 
Han klarte seg i midlertidig veldig bra, og etter konserten kunne man merke at Teatersalen summet av begeistring. Publikummerne var overbegeistret og samtidig veldig sjenerøse med superlativene etter nok en jubelkveld.
 
Betatt
Kirsti Eide Nyhus, Ida Olastuen Kornberg og Marianne Glorud var blant de fornøyde publikummerne.
 
– Konserten var helt fantastisk, og vi sitter faktisk her og diskuterer at vi har blitt litt betatt av ham, sier Ida Olastuen Kornberg.
 
Venninnene nikker bekreftende og slår fast at Baasmo Christiansen absolutt har noe for seg som sangartist.
 
– Han er utrolig morsom, sjarmerende og karismatisk der han står på scenen, også har han fantastisk god kontakt med publikummerne, sier Kirsti Eide Nyhus. Alle tre er overrasket over vokalistegenskapene til den anerkjente skuespilleren.
 
– Han er jo utrolig god, og man skulle nesten tro at han har gjort dette hver dag i hele livet, sier Eide Nyhus. Marianne Glorud var i tillegg til å skryte av Baasmo Christiansen, opptatt av å rose Hamar Storband.
 
– Bandet fortjener også skryt. De låter utrolig bra med et herlig trykk, og jeg syntes at den jobben musikerne gjør her i byen er litt undervurdert, sier hun. Alle tre er helt klare på at de skal være til stede også neste gang.
 
– Det har vi allerede bestemt oss for. Vi skal kjøpe billetter til neste års konsert så fort de legges ut, slår de nyforelskede damene fast.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke