26. aug
 
«Nok en verdensartist»
Hvem blir neste sommers hovedartister på Tjuvholmen Arena? Klokka 10.00 tirsdag morgen skal årets artistnavn slippes. Følg med på HA.

Publisert: 20.nov.2018 06:43
Oppdatert: 20.nov.2018 06:42

«Vi gleder oss stort til å presentere nok en verdensartist til Hamar,» heter det i presseinvitasjonen fra arrangøren på Tjvholmen, som dermed er først ut med neste sommers festivalartister i Hamar.

I fjor var der en hel rekke artister som framsto på Tjuven.  De som da deltok, var både Silya, Sondre Justad, Lissie, Adam Douglas og BigBang.

Ifølge HA var de Sondre Justad som ble kveldens høydepunkt for mange under Tjuven Musikkfest i fjor. Mens arrangørene lovte gjensyn med festivalen i år. «Vi skal lage festival og være i byen her i mange, mange år,» uttalte  bookingansvarlig Espen Solheim Røhne.

Og tirsdag formiddag klokken 10.00 får vi altså vite hvem som kommer denne gangen. HA er på plass og gir deg nyheten.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke