24. aug
 
Nørdsti tredoblet publikumstallet
HA kunne melde om litt glissent publikumsdrag fredag kveld på den rykende ferske Furufestivalen i Ringsaker. Den samme trenden fortsatte lørdag, med ca 100 publikummere under den tidlige delen av programmet. Initiativtaker Ulf Storbekk griner ikke på nesa av den grunn.

Publisert: 22.aug.2015 23:34
Oppdatert: 22.aug.2015 23:42

- Jeg er optimist for framtiden. Tilbakemeldingene fra publikum har vært veldig gode, og jeg er fornøyd alt i alt, sier Ulf Stobekk.

Storbekk kjøpte gamle Furu skole tidligere i år, og har brukt tiden til å pusse opp og gjøre klart til festival.

- Neste år vil jeg ha festivalen tidligere på sommeren. I år rakk vi rett og slett ikke.

BLODFAN

Alt var nærmest perfekt lagt til rette for lørdagens store trekkplaster, Anne Nørdsti. Godt vær, fyr i bålpanner og nydelig vær. Gruppa Everlong varmet opp de som var tilstede med lånte hits. Men de aller fleste ventet nok på sin store heltinne, deriblant Kenny Andre Tøllefsen fra Senja:

- Jeg har flytta til Furnes for å komme nærmere musikken, smilte 23-åringen.

Han har vært leder for Anne Nørdsti Fanklubb i tre år, og sto parat med stand. På armen har han en tatovering med logoen og en låt-tittel fra Nørdsti.

- Hu sa jeg var gæærn, svarte Tøllefsen på spørsmål om hvordan artisten reagerte på tatoveringen.

Presis som annonsert gikk Nørdsti og bandet hennes på scenen og spilte opp til dans. Det var da ca 300 publikummere tilstede som skulle få oppleve den populære country-artisten tre timer til ende. Nørdsti sjøl var positiv:

- Dette er et fantastisk initiativ. Håper denne festivalen er kommet for å bli.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke