24. aug
Nominert til Kids Emmy: NRK Supers og Fabelaktivs tv-serie «Best i mest». Fra venstre: Yousef Hjelde Elmofty, Anna Juan Evensen, Katrine Hillestad, Christina Paus, Fred-Levi Andersen, Hanne Lene Sandven, Victor Dammann, Simen Kvarstad. Foran: programleder Truls Pedersen.
Foto: Ole Kaland, NRK
 
NRK og Fabelaktivs Truls Pedersen er Emmy-nominert
NRK Supers tv-serie "Best i mest" har blitt nominert til International Emmy Kids Awards.

Publisert: 05.okt.2015 12:42
Oppdatert: 05.okt.2015 16:01

NRK Supers serie «Best i mest», hvor Fabelaktivs Truls Pedersen er involvert som programutvikler og programleder, er nominert til Barne-Emmy i kategorien «best non-scripted entertainment». I 2013 vant Fabelaktiv i samme kategori med "Energikampen".  I "Best i mest"  møtes åtte 14-åringer som er blant de beste i landet i hver sin idrett, og gjennom 8 episoder skal de lære hverandres idretter og konkurrere i dem. Nominasjonen er for sesong to, som ble sendt på NRK Super i 2014. 

-  Jeg synes det er helt vilt, og det er veldig fortjent for NRK Super. Vi hadde alltid følelsen av at programmet ville bli sett, og vi føler at det er et viktig program. Og som NRK-Super sier selv: vi skal lage ting i verdensklasse. Og Emmy er VM. Jeg er superstolt og veldig glad, sier Truls Pedersen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke