19. aug
KOMMER: Darling West med Tor Egil Kreken, Kjetil Steensnæs og Mari Kreken kommer til Hamar både på Idrettsgalla 7. januar og til Kulturhuset 23. februar. Foto: Simon Skreddernes
 
Ny konsertserie
Hamar kulturhus hadde suksess med konsertserien «Helgesnadder». Nå lanserer kulturhuset en ny runde, denne gang under vignetten «Lydhør».

Publisert: 13.des.2016 21:58
Oppdatert: 13.des.2016 21:57

Invitert er Ola og Lars Bremnes (27. januar), Darling West (25. februar) og Bansal Band (25. mars) – og publikum – til Multisal Pauline Hall i Hamar kulturhus.

I en pressemelding uttaler programansvarlig Mocci Ryen: – Et intimt lokale, og «Lydhør» vil bli en ypperlig arena for dem som ønsker neddempede konsertopplevelser og nærkontakt med artistene på scenen. Her blir det cafebord, stearinlys og hyggelig stemning.

Ola og Lars Bremnes (Spellemannprisen/Prøysenprisen) står på scenen sammen med gitarist Terje Nohr. De leverer garantert sine kjente perler, og her blir helt sikkert også mulighet til å høre låten «Elias sang» (Lars Bremnes) som har duret og gått verden rundt etter at den ble lansert.

Stående applaus

Oppe på den nasjonale stjernehimmelen har også det norske countrybandet Darling West funnet sin plass. Deres andre album ble mottatt med stående applaus. I Hamar Arbeiderblad het det blant annet: «Med vokalist Mari Sandvær Kreken i front er det igjen blitt en sympatisk, stemningsfull og lekker utgivelse, som viser at Darling West har funnet sin egen stil og stemme.» Terningkast fem.

Dagbladets anmelder Øyvind Rønning ga en sekser, og skrev blant annet i sin anmeldelse: «Mari Sandvær Kreken må være Norges best bevarte hemmelighet på vokalsiden. For en stemme! Og for en låtskriver – i kompaniskap med ektemannen Tor Egil Kreken!»

Til Hamar kommer også bandet under Idrettsgalla 7. januar.

Om Bansal Band (25. mars) heter det blant annet i presentasjonen: «Bansal Band spiller nykomponert musikk av Harpreet Bansal, basert på den nord-indiske raga-tradisjonen.»

Harpreet Bansal vokste opp i Norge. Hun fikk undervisning i ragatradisjonen av sin far guru Harbhajan Singh Bansal.

Helgesnadder

Konsertserien «Helgesnadder» i Hamar kulturhus fikk en svært god mottakelse, og kulturredaktør i Hamar Arbeiderblad Geir Vestad skrev blant annet etter konsertene med Levi Henriksen, Roy Lønhøiden og Narum: «Det var et refreng etter konsertene, at dette må bli et årlig arrangement.»

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke