25. aug
Nordbygdarevyen: Klart for premiere 9.11.
 
Ny revy-premiere
Det er tett mellom revy-premièrene om dagen. Fredag er det Nordbygdarevyen sin tur.

Publisert: 08.nov.2018 20:20
Oppdatert: 08.nov.2018 20:20

Det er ikke mindre enn 26. årgang av Nordbygdarevyens «Bygdesnadder» som skal framføres i år. Til sammen er 1800 billetter lagt ut til de sju forestillingene i Løten kino. Ifølge revyens leder Per Bekkevold er målet å selge mellom 1200 og 1500 billetter.

Så er da også forventningene store til årets revy. Et velsmurt apparat på mellom 40 og 50 personer har vært i sving for å få alt klart til premièren.

– «Bygdesnadder 26» byr på en mangfoldig revymeny, med galskap, varme, en dose buskis og mange strålende skuespillerprestasjoner, sier instruktør Arild Halvorsen.

I fjor var det 25-årsjubileum, nå er de klare med nytt stoff.

– Jeg føler vi har spisset stoffet enda mer enn før, sier Per Bekkevold.

– Vi mener selv at numrene inneholder enda mer galskap enn tidligere, sier han. – Men vi vil ikke være ufine på noen måte og vil ikke la det gå ut over noen.

I år har det vært en dugnad på å skrive tekstene, og alle har vært med på å skrive, sier Per Bekkevold, og ser fram til premièren.

Dette er også den tredje revypremièren på kort tid på Hedmarken, etter at både Hamar-revyen og Vallsetrevyen har unnagjort årets satsinger.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke