24. aug
 
Ny verdensstjerne på stupetårnet
Ole Edvard Antonsen trakk 1.000 til stupetårnet klokka fem på morran i fjor. 12. august inviterer Bugge Wesseltoft til soloppgangskonsert.

Publisert: 23.jun.2017 13:08
Oppdatert: 23.jun.2017 13:09

Bugge Wesseltoft (53), elektronikajazzstilskaperen, har høstet applaus verden rundt. Nå er han klar for stupetårnet i Hamar; sammen med Hamars Pål «DJ Strangefruit» Nyhus, Katrine Schjøtt, cello, Lars Fremmerlid, trommer – og han ønsker seg tre på messing.

- Kanskje jeg klarer å lokke med Ole Edvard,  humrer Bugge.

Jarre-aktig

Ole Edvard Antonsen, kunstnerisk leder for Festspillene i Elverum, er den som spurte Bugge Wesseltoft om han kunne tenke seg å spille soloppgangskonsert på stupetårnet i Hamar lørdag 12. august.

 Det sa Bugge ja til.

 Og han såmed en gang for seg en Jean Michelle Jarre-aktig konsert; synthesizer-musikk, storslagent, med rytmer.

- Det skal bli rytmisk, groovie, dansbart. Jeg liker det, beachparty, ler Bugge Wesseltoft.

Musikk for anledningen 

Han skriver musikken spesielt for konserten denne morgenen, og han gleder seg stort til å gjøre dette sammen med Pål Nyhus, bedre kjent som DJ Strangefruit.

Bugge har mange ganger samarbeidet med hamarsingen, og sier rett ut at han Pål Nyhus er en av de aller beste.

Samarbeid

Konserten er et samarbeid mellom Hamar kommune og Festspillene i Elverum. Kultursjef i Hamar kommune, Morten Midtlien og daglig leder for Festspillene i Elverum, Ørnulf Ring, sier at ambisjonene er å trekke like mange til konserten som i fjor.

De anbefaler publikum å kjøpe billetter på nettet, i stedet for å vente med å kjøpe billetter på morran ved stupetårnet. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke