23. aug
 
Nytt liv i tradisjonsrike lokaler
Med nye eiere og nytt konsept er det igjen liv i Victoriahaven.

Publisert: 08.okt.2015 18:26
Oppdatert: 08.okt.2015 18:26

- Vi må si vi er spente. Vi har lagt hodet på blokka med dette prosjektet, sier Jan Thore Engen som er en av fire eiere på Victoriahaven som åpnet dørene torsdag ettermiddag. 

Sammen med Hanne Linderud, Stian Nystrand og Michael Lundmark har de gitt de tradisjonsrike lokalene i Strandgata nytt liv. Etter at Hai Hang la ned restauranten rundt årsskiftet har det vært stengte dører fram til nå. Nå er de nye eierne i gang med nytt konsept. 

- Konseptet social dining går litt tilbake til den gamle familiemiddagen med hele familien rundt bordet. Vi har muligheten til å lage langbord med 24 rundt et bord, og har en seksretters social dining meny. Det er meningen at man skal bruke god tid rundt bordet, sier Engen. 

Kjøkkenet ut i restauranten

Bestiller man et seksretters måltid på Victoriahaven får man mer enn bare å få maten servert ved bordet.

- Da er det lagt opp til at det skjer mye rundt bordet. Vi vil bringe kjøkkenet ut i restaruanten, og en del av maten blir tilberedt ved bordet, sier Linderud.

Nå håper de at befolkningen i Hamar er klare for Victoriahaven med et nytt konsept.

- Vi skiller oss nok litt ut fra andre restauranter i byen med dette konseptet, men vi mener det er bra med mangfold, sier Linderud.

De håper mange vil prøve ut Victoriahaven nå som dørene igjen er åpnet. 

- Det blir nok en rolig start, men vi håper det er mange som vil prøve dette, sier Engen. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke