18. aug
Korsatsing: Her er gutta fra prosjektet Magisk Musikal, nå ønsker de å etablere et nytt mannskor i Hamar.
FOTO: Atle Sveen
 
Erland Dalen satser videre på nytt mannskor i Hamar
Skal Hamar få et nytt mannskor? Etter suksessen med Magisk Musikal med et kor på 200 sangere derav 50 menn, ønsker nå mange av disse å synge videre sammen.

Publisert: 11.jun.2019 11:44
Oppdatert: 11.jun.2019 12:20

Torsdag 13. juni er det en samling i Hamar Kulturhus på kvelden for å ta en første prøve samt orientere litt om prosjektet, forteller Erland Dalen.

Koret er åpent for menn og gutter i alle aldre. I utgangspunktet tenker man øving annenhver torsdag med noen ekstraøvelser opp mot opptredener. Repertoaret vil bli meget allsidig. Det vil bli lagt opp til øving i stemmebruk slik at de som ikke er så trygge på sin egen stemme også skal finne seg til rette, sier Erland Dalen, som skal lede prosjektet.

– Mitt håp er at flere yngre også vil bli med, sier Dalen. – KorNorge trenger sårt flere menn og gutter til å synge. Vi skal ikke være en konkurrent til de etablerte korene, men håper å kunne bli et tilskudd. Samtidig ønsker vi å kunne lage et mannskor på et godt nivå, noe vi blant annet fikk til på Magisk Musikal.

Om en ikke har anledning til å møte opp førstkommende torsdag, kan en ta kontakt med dirigent eller noen man kjenner i koret. Neste samling blir rundt skolestart til høsten, sier Dalen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke