18. aug
Nye VOLUM: Hai Hang byr på spisested i to etasjer med rulletrapp imellom. Fra venstre Milena Napijalo, Roman Bircher, Aleksander Petkovic og Hai Hang. Foto: Geir Vestad
 
Nytt på CC Stadion
– Den største utfordringen min er at jeg alltid ser muligheter og hopper i det, sier Hai Hang. Nå har han hoppet igjen.

Publisert: 25.nov.2016 15:14
Oppdatert: 25.nov.2016 16:18

Som Hamar Arbeiderblad skrev torsdag, har Hai Hang denne uka stengt Volume på Østre Torg og flyttet dette konseptet til CC Stadion. Der er tidligere Hai2Go og Hai Streetfood nå omprofilert til et nytt sted med navnet Volum. Nyskapningen har avdelinger både i andre og tredje etasje på CC Stadion. I andre etasje er antall sitteplasser økt til over 50, og her er det kjapp lunsjmat som pizza, wok og sushi som serveres. I tredje etasje er det mange av rettene fra den tidligere Volume-menyen som gjenfinnes – inkludert burgere og spareribs.

– Det vi har gjort, er å ha utviklet gamle Volume til et kjøpesenterkonsept, sier han.

Tidlig ute

Med det har Hai Hang igjen omstrukturert spisetilbudet sitt på CC Stadion – fra han først startet med sushi i andre etasje og delemat i Streetfood-en i tredje.

– Jeg tror jeg var litt tidlig ute i Hamar med både street food og delemat, sier han.

– For jeg har alltid vært en gründer, og satset når jeg ser en mulighet.

– Men det er også klart at det har ikke alltid vært lønnsomt alle steder. Så nå har jeg fått inn folk i styret som stopper meg.

Nå har han blant annet broren Uy Hang som styreleder.

Vokseskader

– Det var i oktober 2004 at Hai Hang startet Valuta i Kunstbanken, i tillegg til catering.

– Jeg har kanskje aldri hatt det så bra som da, sier han.

– Men det har vært så bra å starte nye steder også. Det har riktig nok blitt noen vokseskader. Men jeg ser framover, og har lært av mine feil.

– Av de ulike stedene, er det nok her på CC Stadion jeg har blødd, sier han. – Derfor er det blitt mye fokus på dette de siste par årene for å finne det rette konseptet.

– Men Valuta var jo mitt første, og er stadig signalstedet. Nå kommer jeg nok til å jobbe mer for å få tilbake den gamle Valuta i kulturhuset, og innføre mer fusion der, slik det var da vi drev i Kunstbanken.

Og selv om dørene er stengt for Volume på Østre Torg, jobber Hai med å starte med ny drift med et nytt konsept i lokalene. Men hva det blir, har han ennå ikke bestemt seg for.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke