24. aug
Mer action: Ved å ha med dobbelt så mange jenter som normalt, samtidig som de deles opp i blondine- og brunettegrupper, legger TV3 i år opp til flere intriger og mer drama blant de oljesmurte og gyllenbrune deltakerne i Paradise Hotel. Oda Haukaas (22) f
 
Oda klar for Paradise
Investorpappa Morten Haukaas tenkte «huttetu» da han hørte at datteren Oda (22) skulle være med i Paradise Hotel. Men han forsøkte ikke å hindre henne.

Publisert: 21.feb.2013 14:44
Oppdatert: -

- Paradise Hotel er en spesiell konkurranse med mye taktikk og allianse. Jeg tror det kommer til å bli intenst for henne. Deltakerne har heller ikke alltid like mye klær på seg, men Oda er voksen, så dette har jeg ikke forsøkt å forhindre, sier Haukaas.

far som forbilde

Pappaen beskriver Oda som en flott, blid, hyggelig og bestemt jente. I pressemeldingen fra TV3 beskriver Oda seg som «spontan, morsom og bitte litt biseksuell». Hun drømmer om å bli fotograf og finne seg en bad-boy-kjæreste. Oda lever for å shoppe og henger gjerne på café med venninnene. Videre er hun visstnok en bortskjemt, rocka jente som får det som hun vil hjemme. Og hennes største forbilde er faren Morten.
- Det er jo veldig hyggelig å høre at hun har meg som forbilde. Om det er fortjent, vet jeg ikke, sier gründer, investor, bedriftsrådgiver og eiendomsutvikler Haukaas, som har startet et tjuetall aksjeselskaper og jobbet i både Cinet, Egroup og Allianse.

livat jente

Innspillingen startet i januar, og det er ikke mulig å få Oda i tale før premièren 11. mars. Presseansvarlig for Paradise Hotel, Line Vee Hanum, forteller imidlertid mer enn gjerne hvorfor Oda ble plukket ut.
- Hun er en usedvanlig livlig jente som eier rommet hun går inn i. Hun har en utstråling som gjør seg godt på tv.
- Og hvor mye teller dette med at Oda er «bitte litt bifil»?
- Det er slik deltakerne ofte selger seg inn på castingen, men den beskrivelsen var overhodet ikke avgjørende, sier Vee Hanum.

skal ikke se på

Hvem vet. Kanskje ligger Oda i dette sekund langstrakt på en solseng ved bassenget til det flotte hotellet i Mexico? Eller kanskje hun krangler så busta fyker med en av brunettene? Kan hende slår hun av en prat med hotellarving Paris Hilton? Pappa Haukaas er ikke noe tv-menneske, og har ingen planer om å se noe annet enn åpningen. Er forretningsmannen enig med headhunterne som mener at en Paradise-deltakelse kan gå ut over karrieren?
- Jeg tror en slik deltakelse kan slå begge veier. Jeg har selv jobbet som headhunter, og synes nok et slikt utspill er noe forutinntatt.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke