18. aug
manusforfatter: Knut Nærum har skrevet manus til «Willie Nelson kjente mor mi», her sammen med Sølvi Westvang i Musikk i Hedmark, som er Teater Innlandets samarbeidspartner denne gangen.
 
Og kanskje kommer Willie
Knut Nærum skriver, Håvard Bakke spiller strøbilkjører, og kanskje kommer til og med Willie Nelson?

0
Publisert: 12.jan.2015 14:51
Oppdatert: 12.jan.2015 14:53

Willie Nelson er i hvert fall invitert til premièren, sier informasjonskonsulent Randi Strømbu i Teater Innlandet, som har satt det hele i gang. 18. februar har de urpremière på forestillingen «Willie Nelson kjente mor mi», med manus av Knut Nærum. Og nå er prøvene i gang.

En teaterkonsert er det kalt, der Nærums tekst er knyttet sammen med Nelson-låter. Så nå går de og nynner «On the Road Again» alle i Teater innlandet.

- Det er nytt for meg å skrive en historie som verken er satirisk eller parodisk, sier Knut Nærum.

For «Willie Nelson kjente mor mi» skal bli noe som kan fortelles rundt et bord på en pub, og ikke i et satireprogram på tv, sier han.

Og puben bør fortrinnsvis kunne ligge i Elverum, for det er der hovedpersonen Nils bor, og det er der han kjører strøbil.

Nils har et nært forhold til mora si. Men hvem faren er, vet han ikke. Men hva om det kan være Willie Nelson?

- Jeg kaller det en sorgmunter historie, sier Knut Nærum.

- Og om det ikke egentlig er en komedie, skal det bli mye å le av, håper han.

Men om Willie Nelson takker ja til invitasjonen og dukker opp, og hva han selv i så fall vil synes om stykket, gjenstår å se.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke