18. aug
TIL HAMAR: Mezzosopran Désirée Baraula og pianist Markus Kvits opptrer lørdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
 
Oktoberfest i Strandstuen - med opera og sjampis
Kirsten Flagstad Museum har sin egen oktoberfest; med opera og champagne.

Publisert: 18.okt.2018 10:29
Oppdatert: 18.okt.2018 10:28

I Norge huskes nok mezzosopranen Désirée Baraula for sin opptreden under Nobels fredspris-seremonien i Oslo rådhus under utdelingen av 2016-prisen til Colombias president Juan Manuel Santos. Der sammen med pianist og ektemann Markus Kvits, som også kommer til Hamar lørdag 20. oktober.

«Hvert år har vi vår egen lille oktoberfest, som et slags lederhosenfritt alternativ. Med andre drikker på menyen», skriver museumsdirektør for Kirsten Flagstad Museum Annika E. Åsen i en e-post til kulturredaksjonen i Hamar Arbeiderblad.

Navnet på årets oktoberfestival er «Mezzo og musserende»; med mezzosopran Désirée Baraula og champagne på programmet. Museumsdirektøren reklamerer også med: «Dag Henning Andersen, sommelier extraordinaire, geleider oss gjennom den musserende verden.»

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke