Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Burning Sky Beer.
 
Et veldig godt øl
Såkalte hvite IPAer har dukket opp fra flere bryggerier.

Publisert: 09.jun.2017 06:14
Oppdatert: 09.jun.2017 06:22

Både i butikk- og polstyrke. Denne fredagen henter vi fram en belgiskinspirert Pale ale som har mye av de samme egenskapene. Og som er veldig god.

Gaston fra det engelske bryggeriet Burning Sky Beer er en nykomling hos Vinmonopolet. Den kommer på 0,33-flaske, holder seks prosent og koster 65 kroner. Gaston er brunoransje av fargen. Den skummer rikt ved skjenking i glass, og den slipper løs et arsenal av gromlukt. Her er det appelsin og frukt i lange, velduftende baner. Sammen med et lite stikk av den umiskjennelige belgiske gjærkarakteren. Som har litt sånn brøddeig og tørr Champagne over seg.

Gaston prøver seg på en mix av flere ting i dette brygget. Det har Pale alens litt tørre bitterhet, det har en IPAs humlefruktighet og den har som nevnt den belgiske karakteren som bidrar med friskhet. Etter min mening er det en meget vellykket kombinasjon. Seks alkoholprosent bidrar til at ølet har de helt riktige kreftene. Kombinasjonen av byggmalt og hvetemalt og hint av koriander gir Klare belgiske referanser.

I det hele tatt synes jeg engelskmennene har tatt fram et aldeles supert øl.Det er et utmerket kosesegøl, og det er også et øl du med fordel kan sette på bordet sammen med grillmat i sommer. Dette er så vidt jeg kunne finne ut det tredje ølet fra Burning Sky som gjøres tilgjengelig hos Vinmonopolet. De to andre, blant dem en Imperial stout, er langt dyrere spesialbrygg. 65 kroner for en 0,33-flaske er da også for så vidt nok. Om det er for mye, får bli opp til hver og en. Men dette er i alle fall et veldig godt øl.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat