26. aug
Videre: Ole Børud fortsatt god i Stjernekamp.
 
Ole Børud greit videre i TV-konkurranse
Ole Børud, oppvokst i Hamar og Stange, gikk greit videre i lørdagens utgave av «Stjernekamp», da det var hiphop det dreide seg om.

Publisert: 09.sep.2018 13:14
Oppdatert: 09.sep.2018 13:20


Lørdagens store overraskelse var at det var Samantha Gurah som røk ut. Hun fikk fem på terningen av VGs anmelder, men nådde ikke opp i avstemningen. Selv uttalte hun til VG at hun var både skuffet og sjokkert.

Forrige uke var det Dag Ingebrigtsen som var første artist til å gå ut av konkurransen,

Ole Børud derimot fikk ros denne gangen også. VGs anmelder Tor Martin Bøe syntes det var «imponerende at Ole Børud, en av de eldste deltagerne, er den som tolker dette definitivt best»,

Public Enemys «Fight the Power» fra 1989 var Børuds valg denne gangen, og for framførelsen fikk han en firer på terningen av VGs anmelder. «Imponerende høyt 1989-nivå, både i stil og koreografi. Og i å ta hvert ord klart og tydelig. Det virker litt smått tøysete i starten. Men den militante flowen til Chuck D tolker han så godt som det kan gjøres for en norsk kar fra Hamar. Minus for å ikke ha med Elvis og John Wayne-verset, som jo er litt av selve poenget med låten. Men han var kanskje redd for at Heine Totland skulle komme inn og rope at man ikke kødder med kongen. Selvsagt gjør man det», het det i VGs anmeldelse.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke