25. aug
Ole Børud: I juni venter festivalspilling på Tømmerstock.
 
Ole Børud til Tømmerstock
Som siste artist for Tømmerstock 2019, presenteres nå Ole Børud med sitt 8-manns orkester.

Publisert: 13.mar.2019 12:50
Oppdatert: 13.mar.2019 12:51

Ole Børud (født i Hamar, nå bosatt i Stavern) har vært med på mange musikalske prosjekter i sin karriere, senest i «Stjernekamp» på NRK. I Brumunddal stiller Ole Børud med fullt band på Hovedscenen lørdag 15. juni, forteller Rune Myhren,

Børud var i barne- og ungdomsårene en populær barne- og familieartist i det kristne musikkmiljøet med familiegruppene Børudgjengen og senere Arnold B Family.

I 1990-årene var Børud medlem av metalbandene Schaliach og Extol, heter det i en pressemelding fra Tømmerstock. Han var med på flere plateinnspillinger og turneer med sistnevnte, før han i 2004 la metalmusikken på hylla for å søke tilbake til sine musikalske røtter i soul- og funkpreget pop.

I 2008 slapp han sitt første soloalbum med egenskrevet materiale, «Shakin’ the Ground», på sitt eget selskap OBM Records.

Oppfølgeren «Keep Movin» kom i 2011, og høsten 2015 slapp han sin foreløpig siste plate Stepping Up.

I tillegg til karrieren som soloartist har Børud deltatt som vokalist, korist og gitarist på en mengde plater og TV-programmer. Han har også turnert med blant annet Sofian, Torun Eriksen og Oslo Gospel Choir.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke