24. aug
 
- Helt spesielt å komme hjem
Ole Edvard Antonsen var i storform da han inviterte til "Desemberstemninger" i Vang kirke sammen med Elisabeth Andreassen og Didrik Solli Tangen.

Publisert: 13.des.2015 20:32
Oppdatert: 13.des.2015 21:11

- Jeg gleder meg til hver eneste konsert vi spiller, men det er klart at det er noe helt spesielt å komme hjem, sier Ole Edvard Antonsen etter søndagens første julekonsert i Vang kirke. 

Førjulsturneen har blitt til en fast tradisjon for både trompetisten og publikum, og kirken var stappet med folk under begge konsertene. Nok en gang stilte Antonsen med musikalske tungvektere ved sin side. Didrik Solli Tangen har vært med på "Desemberstemninger" gjennom de fire siste årene. Elisabeth Andreassen har sørget for julestemning i norske bygder og hjem over mange, mange år, men i denne besetningen stilte hun som debutant. 

Sammen leverte trioen et program som etter alt å dømme sørget for god julestemning blant de frammøtte, og Antonsen satte tydelig pris på å spille foran Hamar-publikumet på hjemmebane.

Se video fra konserten øverst i saken. e

 
FOTO: KRISTIAN EINANG
FOTO: KRISTIAN EINANG
FOTO: KRISTIAN EINANG
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke