24. aug
BEDRE FORM: Ole Edvard Antonsen har kommet seg på beina igjen etter skaden. Her er han avbildet sammen med turnémakker Elisabeth Andreassen.
 
Ole Edvard Antonsen er tilbake etter skademarerittet
Den verdenskjente trompetisten fra Hamar har vært gjennom ni operasjoner etter beinbruddet i vår.

Publisert: 05.nov.2015 09:32
Oppdatert: 13.nov.2015 15:18

Torsdag skriver VG om hvordan Antonsen har taklet hverdagen etter at han brakk beinet på tre steder i april. Skaden medførte uventede komplikasjoner og hele ni operasjoner, noe som gjorde at trompetisten måtte avlyse en rekke konserter gjennom hele våren, sommeren og høsten.

Ifølge VG kan det ta inntil to år før musikerens skade er helt helbredet.

I midten av oktober kastet Antonsen krykkene, og i slutten av november legger trompetisten ut på sin første store turné etter skaden. Norgesturneen er kalt «Desemberstemninger», og gjennomføres sammen med Didrik Solli-Tangen og Elisabeth «Bettan» Andreassen.

– Jeg har tatt steg for steg, bokstavelig talt, og tenkt mange positive tanker. Jeg har hatt god hjelp rundt meg, jeg har jo trengt hjelp til alt, sier Antonsen til VG.

13. desember kommer trompetisten hjem til Hamar, hvor han og musikervennene skal spille to konserter i Vang kirke på Ridabu.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke