18. aug
Ole Ivars: Åpner Prøysenfestivalen i juli.
 
Ole Ivars åpner Prøysenfestivalen
Ole Ivars, Vamp, Haddy N’jie, Lars Vaular, Valkyrien Allstars, Bernt-Ola Volungholen og Lars Bremnes – det er blant artistene som skal gjeste årets Prøysenfestival.

0
Publisert: 24.apr.2015 12:43
Oppdatert: 24.apr.2015 12:47

Prøysenfestivalen arrangeres i år fra 17. til 25. juli. Mange hadde regnet med en nedgang i programmet etter fjorårets jubileum og storslipp av artister. Men også i år kan festivalsjef Hogne Moe presentere et topp variert konsertprogram. Ikke minst er det i år stort sett artister som ikke tidligere har vært på festivalen som dukker opp.

Det åpner med Ole Ivars utendørs i Kusvea 17. juli. Og det er første gangen Ole Ivars spiller på Prøysenhuset.

Haddy N’jie er også en artist som vil trekke et stort publikum til festivalen. Hun har utgitt ny norskspråklig plate i vår, og er søndagskveldens hovedartist,

Lars Vaular er også nykommer på festivalen. Det samme er Valkyrien Allstars på tirsdagskvelden, mens Lars Bremnes kommer på onsdagen.

Avslutningen på Rudshøgda skjer tradisjonen tro på Prøysens bursdag 23. juli. Men to dager senere fortsetter – eller avsluttes festivalen på Hoel gård på Nes, der Vamp har konsert.

Blant andre høydepunkt på årets festival er åpningen av den nye faste utstillingen i Prøysenhuset, og premièren på det nye Prøysenspelet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke