23. aug
TYVERI: William Kristoffersen fant en konvolutt med billetter tom.
 
Ole Ivars-billetter for 30.000 borte
William Kristoffersen fikk ødelagt konvolutt i posten.

Publisert: 10.des.2014 11:28
Oppdatert: 10.des.2014 14:00

Da William Kristoffersen hentet posten mandag morgen, var en tom og ødelagt konvolutt alt han fant.

 I denne konvolutten lå det opprinnelig 60 billetter til en verdi av over 30.000 kroner.

Ifølge Posten har billetene falt ut av konvolutten, eller konvolutten har blitt revet opp i sorteringsmaskinen slik at de har falt ut. 

Billettene var til premieren på musikalen «En får væra som en er - En Ole Ivars-Musikal» på hovedscenen i Nationaltheatret hovedscenen 17. februar, en musikal basert på bandets musikk.

- Jan Lier er ansvarlig for billetter på Nationaltheatret, og det var han som sendte oss 60 billetter i denne konvolutten. De var av de dyreste billettene, siden Ole Ivars er hedersgjester på premierekvelden, sier William Kristoffersen til Eidsvoll Ullensaker Blad.

- Jeg var innom Posten på Rimi med konvolutten, og spurte om de trodde postmannen ville levert en slik tom herpa konvolutt. Det var det selvsagt tvil om, men de virket forundret over at den har blitt levert slik. Jeg fikk bare beskjed om å ringe Posten dagen etter, påpeker han.

Tirsdag morgen fikk Kristoffersens kone imidlertid vite direkte fra postbudet at konvolutten var slik da hun la den i postkassa deres mandag.

- Hun mente å melde fra til oss, men glemte det, men hun sa fra på Posten etter hun var ferdig med runden, sier han.

- Mistenkte dere noen i nabolaget?

- Nei, ikke i det hele tatt. Vi har bodd her i mange år og aldri mistet noe i posten. All post til Ole Ivars kommer også hit til denne postkassa, men jeg har aldri opplevd noe slikt før, sier William Kristoffersen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke